Forum Contact us!

Merchandise

Het is natuurlijk zeer belangrijk om je als echte Harambee’er ook in het oranje-paars te profileren buiten het volleybalveld. Daarom hebben we onze eigen collectie, met daarin een aantal vaste items, maar ook de welbekende ‘limited editions’. Hieronder een overzicht van de collectie. Heb je goede suggesties voor nieuwe items, stuur dan een mailtje naar bestuur!

 

Harambee Sporttas mét naam

merc_tas.jpg

De echte Harambee Sporttas mét naam mag natuurlijk niet ontbreken in de collectie! Deze sporttas is waanzinnig populair, ontzettend handig op de fiets, je ziet mede-Harambee’ers al van verre aankomen. Dankzij de optie om je naam op de bovenkant te laten drukken heb je ook geen last van verwisselen van van tassen. Nu te koop voor €24.50.


Harambee Trainingsbroek
  

trainingsbroek.jpg

Naast de Harambee Sporttas hebben we natuurlijk ook nog de Harambee Trainingsbroek. Deze trainingsbroek is uitermate geschikt om Harambee aan de buitenwereld kenbaar te maken. Je ziet de broek verschijnen bij trainingen, voor/na de training in de kantine, tijdens wedstrijden en andere toernooien/evenementen. Nu verkrijgbaar in een mannen/vrouwen model, voor maar €17.50.