Forum Contact us!

Bedrijfsevenementen

Een aparte taak van onze commissie is het organiseren van toernooien voor bedrijven. Op de UT kan Harambee van vele faciliteiten gebruik maken. Dit in combinatie met vele actieve leden die Harambee rijk is, kunnen wij voor veel bedrijven interessante evenementen organiseren.

U kunt hier denken aan een volleybaltoernooi, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Van voetbal tot knotsbal, en van boogschieten tot een triathlon. Daarnaast of misschien zelfs in plaats van dat, kunnen wij ook lezingen, workshops of andere informatieve activiteiten organiseren in combinatie met verschillende cateringservices. Alles is mogelijk met Harambee!

Sponsoring

Harambee is als vereniging op zoek naar samenwerkingsverbanden op het gebied van sportsponsoring. Sommige ondernemers hebben wel eens een standaardreactie "ik hou niet van sponsoren want het levert niets op". Deze ondernemers willen wij graag overtuigen dat v.v. Harambee niet alleen om steun vraagt maar ook een goed zakelijk voorstel heeft. Maak eens kennis met de sponsormogelijkheden die v.v. Harambee uw bedrijf te bieden heeft.