Forum Contact us!

Serious Request

Nieuw wereldrecord en ruim 5.000 euro voor het goede doel! 

Al acht jaar organiseert  3FM in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis een nationale inzamelingsactie voor een stille ramp. Elk jaar staat een specifieke stille ramp centraal. Afgelopen jaar werd er actie gevoerd voor de bestrijding van babysterfte en stond het glazen huis in Enschede. 

Met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor dit goede deel heeft v.v. Harambee een wereldrecordpoging neergezet. 90 uur lang hebben 24 deelnemers zich maximaal ingezet voor het goede doel! En niet voor niets, want het eindsresultaat mag er zeker wezen! We wachten nog op de officiële goedkeuring van Guinness, maar kunnen wel al met trots vertellen dat de 90 uur behaald zijn. En daarnaast hebben ook nog eens € 5.312,53 opgehaald voor het goede doel! 

Wij willen graag iedereen die heeft mee geholpen met deze geweldige actie bedanken! Alle scheidsrechters, toeschouwers, activisten, alle medewerkers van het sportcentrum die ons heel erg hebben geholpen en natuurlijk de deelnemers! Ontzettend bedankt allemaal! 

 

Volleybalmarathon