Forum Contact us!

Kick-In 2014

*English information*

Click here

 

Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van al onze actviteiten tijdens de Kick-in

 

 

Hallo!

Welkom op de site van de studentenvolleybalvereniging van Enschede!
Op deze site vind je informatie over de allerleukste en gezelligste volleybal vereniging van Enschede: Harambee.

Binnen de vereniging zijn er verschillende vormen van volleybal mogelijk:
Nevobo-competitie: Dit houdt in dat je minimaal 2 keer per week kunt trainen en bijna elke week een wedstrijd hebt tegen teams buiten Harambee. Afgelopen jaar had Harambee 9 damesteams en 8 herenteams. Deze teams speelden op verschillend niveau, van 4e klasse tot 3e divisie

Mix, recreanten: In een mixteam train je 1 à 2 keer per week en speel je om de 3 of 4 weken een wedstrijd tegen een ander mixteam. Als recreant train je alleen mee bij de mixteams, maar speel je zelf geen wedstrijden.

Daarnaast is er de mogelijkheid om in de zomer mee te doen aan beachvolleybal. Voor elk wat wils dus!

 

Er worden verschillende toernooien georganiseerd zoals het voorbereidingstoernooi, het olieflappentoernooi en de Harambix.

Ieder team van Harambee heeft altijd een eigen teamthema wat aan het begin van het jaar verzonnen wordt. Hoe origineler het thema, hoe beter, want er is namelijk ook een team-van-het-jaar-ranking. Door activiteiten en ludieke acties met je team te ondernemen kan je hiervoor punten verdienen. Op de teampresentatie showt ieder team zijn teamkleding aan de rest van de vereniging door middel van een presentatie (filmpje!). Aan het einde van het jaar, op het slotfeest, wordt dan bepaald wie het Team-van-het jaar is geworden!

Naast verschillende vormen van volleybal, vinden er ook een flink aantal andere activiteiten plaats: zeilen, bier proeven, cocktailborrel, kerstgala en natuurlijk verschillende feesten! Al deze activiteiten leiden tot een unieke relaxte sfeer, waardoor Harambee een gezellige hechte groep is. Harambee is meer dan alleen trainingen en wedstrijden!