Forum Contact us!

Harambix

De BIX is al sinds 1985 hét jaarlijkse toernooi van Harambee. Dit toernooi is toegankelijk voor iedereen die mee wil doen, dus ook niet-leden van de vereniging zijn van harte welkom! 
 
De BIX is van vrijdagavond 20 tot zondagmiddag 22 februari, en bestaat uit een weekend vol feesten, volleyballen, gezelligheid en heel veel lol. 
Vrijdagavond is er een knallend openingsfeest, waarna de hele zaterdag gevolleybald wordt. 
Zaterdagavond wordt er een grote activiteit georganiseerd en wordt er uiteraard weer hard gefeest! 
Na een zondag volleyballen zullen de beste teams het tegen elkaar opnemen in een ‘verrassende’ finale!

Het BIX thema van dit jaar is "There's no business like show BIXness!"
Zoek een team van minstens zes mensen, waarvan één dame, een mooie outfit die zo extravagant is als mogelijk en kom lekker volleyballen en feesten.

 

Contact

Voor vragen, opmerkingen, aanbiedingen of willekeurige weetjes kun je ons altijd bereiken op ons emailadres, bix@harambee.nl. Ook kun je ons mailen als je wel graag mee wilt doen aan de BIX, maar geen team bij elkaar kunt krijgen.

Inschrijven

Inschrijven voor de BIX kost dit jaar €17,50 per persoon. Hiervoor krijg je toegang tot de feesten op de vrijdag- en zaterdagavond, toegang tot het toernooi, op zaterdag lunch en avondeten en je mag dan meedoen aan de grote activiteit.

Voor externe teams wordt er een slaapplaats en vervoer naar de feestlocatie op vrijdag geregeld. Dit kost per persoon een paar euro extra.

De inschrijvingen zijn geopend!

Inschrijven kan tot uiterlijk 13-02-2015.


Teamnaam: *
Aantal spelers: *
Naam contactpersoon: *
Mail contactpersoon: *
Extern: *
 ja
 nee
 

LET OP: Je inschrijving wordt pas bevestigd wanneer het inschrijfgeld is betaald.

Maak jullie totale inschrijfgeld (€17,50 per persoon) in één keer over naar NL35ABNA0598562001 t.n.v. v.v. Harambee onder vermelding van: [“Teamnaam” inschrijving ID]