Forum Contact us!

Beachvolleybal 2015

harambee_logo.png

De zomer komt er weer aan. Dat betekent beachvolleybal! Zoals de afgelopen jaren zullen we ook dit jaar weer volop gebruik maken van de beachvelden. Lees hier over wat er allemaal te doen is wat betreft beachvolleybal bij Harambee!

2x2 competitie

Harambee biedt een interne beachcompetitie en trainingen (van 27 april tot 19 juni) aan voor 2x2 teams. Hierbij zal er getraind en gespeeld worden in teams van 2 personen in zowel een dames- als herencompetitie (gemengde teams zullen bij de heren worden ingedeeld). Je kunt alleen komen trainen en je kunt alleen competitie spelen, maar beter is wanneer je het beide doet.
Ook dit jaar zal er getraind worden in blokken van 1½ uur. Deze trainingen vinden in de avond plaats. 

Kosten 2x2

Vorm Contributie
Alléén trainen   € 16,00
Alléén interne competitie   € 12,00
Trainen én interne competitie   € 19,00

De bovengenoemde contributiebedragen zijn van toepassing voor Harambee-leden. Als je nog geen lid bent van Harambee, dan komen er nog enkele kosten bij:

- Basiscontributie € 5,- voor lidmaatschap bij Harambee
- UnionCard € 20,- (mocht je deze nog niet hebben) klik hier voor meer informatie  
- Verenigingsheffing € 9,- klik hier voor meer informatie

Beachpartnerkoppelservice

Heb je nog geen beachpartner kunnen vinden? Stuur dan een mailtje naar ibc@harambee.nl. Wij voegen je dan toe aan een lijst met mensen die nog een partner zoeken, we sturen de link van deze lijst naar jou en we updaten deze lijst regelmatig. Het is de bedoeling dat je zelf contact zoekt met iemand uit deze lijst, om samen een beachkoppel te vormen.

De 2x2 inschrijving is geopend tot en met 10 april 2015 (vernieuwde deadline!).

4x4 competitie

Daarnaast hebben we dit jaar weer een 4x4 beachcompetitie. Bij deze vorm van beachvolleybal er gespeeld worden in teams van 4 personen, of dit een heren, dames of gemengd team is maakt niet uit. Er zullen twee instuiftrainingen gehouden worden op 22 april en 29 april. Daarna zijn er vijf competitieronden, ook allemaal op woensdagen. Klik hier om alle informatie te bekijken. De data van de competitierondes zijn:

6 mei - 13 mei - 20 mei - 27 mei - 3 juni

Kosten 4x4

Per team wordt een bedrag van € 40,- gevraagd. Dit is inclusief de basiscontributie van € 5,- per persoon voor niet Harambee-leden.

Voor alle teamleden die nog geen lid zijn van Harambee, komen er nog extra kosten bij:

- UnionCard € 20,- (mocht je deze nog niet hebben) klik hier voor meer informatie  
- Verenigingsheffing € 9,- klik hier voor meer informatie

De 4x4 inschrijving is geopend tot en met 8 april 2015 (vernieuwde deadline!).

Toernooien

Verder zullen er dit jaar weer verschillende toernooien georganiseerd worden, zoals het King & Queen of the Beach en een 1e divisie beachtoenooi.

 

Contactinformatie

2x2 en 4x4 competitie: ibc@harambee.nl
King & Queen of the Beach toernooi, 1e divisie beachtoenooi: btc@harambee.nl